Helaas, dit pand is verkocht

8700 Aarsele

Omschrijving

ALLEENSTAANDE WONING MET PRACHTIG ZICHTEN OP 3.501 m²!!!

Deze te renoveren OPEN BEBOUWING is gelegen te 8700 Aarsele, Karmstraat 52 en dit op een zeer ruime perceel grond van maar liefst 3.501 m². De eigendom omvat een RUIME WONING met een bebouwde oppervlakte van 171 m², vooraan een weide en achteraan een tuin en een tweede weide.

WONING:
De woning omvat een ruime leefruimte van 34 m² met aansluitend een gesloten keuken (7 m²) deze kan U ruimer maken door de achterliggende leefruimte van 19 m² hierbij te nemen.
Verder is de woning zijn er 3 slaapkamers van 8 m² | 12 m² en 18 m² alsook een ingerichte badkamer met lavabo, ligbad en toilet. Aansluitingen wasmachine en droogkast zijn voorzien in de badkamer.
Verder zijn er nog diverse bergingen alsook een ruime garage 42 m².

Natuurlijk kan U ook steeds opteren om de eigendom te slopen en een nieuwbouw te plaatsen. U kan gezien de ligging in agrarisch gebied bouwen tot maar liefst 1000 m³!!!

TUIN:
De eigendom heeft een aan te leggen tuin rondom de woning. Gezien de oppervlakte van het perceel is er naar believen zon, de achterliggende tuin is zuidgericht.

PLUSPUNTEN:
* RUIME PERCEEL GROND 3.501 m²
* AGRARISCH VERZICHT ACHTERAAN + VOORAAN HET PERCEEL
* MOGELIJKHEID TOT HERBOUWEN TOT 1000 m³

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer