U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Aarsele

Omschrijving

ALLEENSTAANDE WONING MET PRACHTIG ZICHTEN OP 3.501 m²!!!

Deze te renoveren OPEN BEBOUWING is gelegen te 8700 Aarsele, Karmstraat 52 en dit op een zeer ruime perceel grond van maar liefst 3.501 m². De eigendom omvat een RUIME WONING met een bebouwde oppervlakte van 171 m², vooraan een weide en achteraan een tuin en een tweede weide.

WONING:
De woning omvat een ruime leefruimte van 34 m² met aansluitend een gesloten keuken (7 m²) deze kan U ruimer maken door de achterliggende leefruimte van 19 m² hierbij te nemen.
Verder is de woning zijn er 3 slaapkamers van 8 m² | 12 m² en 18 m² alsook een ingerichte badkamer met lavabo, ligbad en toilet. Aansluitingen wasmachine en droogkast zijn voorzien in de badkamer.
Verder zijn er nog diverse bergingen alsook een ruime garage 42 m².

Natuurlijk kan U ook steeds opteren om de eigendom te slopen en een nieuwbouw te plaatsen. U kan gezien de ligging in agrarisch gebied bouwen tot maar liefst 1000 m³!!!

TUIN:
De eigendom heeft een aan te leggen tuin rondom de woning. Gezien de oppervlakte van het perceel is er naar believen zon, de achterliggende tuin is zuidgericht.

PLUSPUNTEN:
* RUIME PERCEEL GROND 3.501 m²
* AGRARISCH VERZICHT ACHTERAAN + VOORAAN HET PERCEEL
* MOGELIJKHEID TOT HERBOUWEN TOT 1000 m³


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer