U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Aarsele

Omschrijving

STARTERSWONING MET GARAGE EN TUIN IN HARTJE AARSELE

Deze op te frissen woning is optimaal gelegen in hartje Aarsele op wandelafstand van bakker, slager, supermarkt, openbaar vervoer, scholen....doch rustige ligging. De eigendom is gelegen op 201 m² grond en beschikt over een tuin alsook een garage met staanplaats achteraan de woning.

INTERIEUR:
We komen binnen in de inkomhal die rechtstreeks toegang biedt tot de ruime leefruimte met zit-en eetplaats voorzien van grote raampartijen en een gezellige gaskachel. Aansluitend is er toegang tot de berging en de ingerichte keuken (kookplaat | oven | dampkap | dubbele spoelbak | koelkast) met ontbijthoek. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot het terras.
Op het eerste verdiep is er een overloop die toegang biedt tot de ingerichte badkamer voorzien van lavabo, ligbad en toilet en de twee slaapkamers. De kleinste slaapkamer biedt toegang tot de zolderruimte.

In het geïsoleerde bijgebouw naast de woning is een afzonderlijk toilet alsook wasplaats voorzien met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

EXTERIEUR:
De woning beschikt over een mooie tuin met terras en bijgebouw. Achteraan de woning is er tevens een garage voorzien met toegang tot de tuin. De eigendom is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk.
.
PLUSPUNTEN:
- Centrum Aarsele, doch rustige ligging
- Tuin met terras
- Garage
- Bijgebouw


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer