U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Aarsele

Omschrijving

INSTAPKLARE CENTRAAL GELEGEN WONING MET 3 SLAAPKAMERS

Deze eigendom is gelegen in hartje Aarsele op een perceel van 138 m² . U kan genieten van een centrale ligging op wandelafstand van bakker, slager, restaurant, school en kinderopvang!
Perfect als starterswoning!!!!

Indeling:
Gelijkvloers: We komen binnen in een inkomhal met gastentoilet. Via de inkom komen we in de lichtrijke woonkamer met zithoek en eetruimte. De woonkamer is voorzien van grote ramen, die voor veel lichtinval zorgen en een mooi zicht op het terras biedt. De open keuken is uitgerust met een fornuis, dampkap, dubbele spoelbak, microgolf en frigo met vriesvak. Aansluitend is er een handige berging van 3,20m² met rechtstreekse toegang tot de aangebouwde garage met automatische poort (16 m²).

Eerste verdiep:
Er zijn maar liefst 3 ruime slaapkamers van 16,50m² | 16,00m² en 13,90m². Daarnaast is er een badkamer (7,60m²) met een, ligbad/douche en lavabomeubel met spiegel en toilet.

Terras:
Via de grote ramen in de woonkamer kan je gemakkelijk naar het volledig aangelegde terras. Er is tevens voorziening van water en elektriciteit.

PLUSPUNTEN:
* INSTAPKLAAR
* ENERGIEVRIENDELIJK
* 3 SLAAPKAMERS
* GARAGE
* PERFECTE STARTERSWONING!!!
* REGENWATER 10.000 liter


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer