U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8780 Oostrozebeke

Omschrijving

STATIGE VILLA MET LOODS (600 m²) OP EEN PERCEEL VAN 1.801m²

Deze eigendom is gelegen te Oostrozebeke, Dentergemstraat 40 op een perceel grond van 1.801 m² en omvat een RUIME VILLA met een bewoonbare oppervlakte van 212m², een RUIME OPEN LOODS van 600m² plus BIJGEBOUW van 50m².

INTERIEUR: U komt de statige woning binnen via de inkomhall met directe toegang tot de ruime zitruimte (36 m²) met prachtige open haard (natuursteen). Zowel via de inkom als de keuken heeft U toegang tot de leefkeuken met een oppervlakte van maar liefst 51 m²! Dit betreft een ingerichte keuken (Kookplaat | dampkap | frigo | oven | microgolf | dubbele spoelbak | vaatwasser) afgewerkt met natuursteen. Aansluitend is er toegang tot de ruime droge kelder (10 m²).
Eveneens op het gelijkvloers is er een gastentoilet en bureauruimte alsook de ruime garage met doucheruimte en bijkeuken.
Via de statige trap komt U op de nachthall. Deze heeft U toegang tot de vier ruime slaapkamers met een oppervlakte van 15,50 m² | 15,50 m² | 14,50 m² en 14 m². De badkamer is vernieuwd en omvat een toilet, lavabo met meubel en een douche.

EXTERIEUR:De eigendom is volledig afgesloten en kindvriendelijk. U beschikt nog over 2 garageboxen, 2 tuinhuizen, een tuinberging en moestuin. Via de leefruimte en leefkeuken is er een schuifraam naar de verzorgde tuin met ruim vernieuwd terras in blauwsteen (26m²).

LOODS (Bouwjaar 1990): De loods (25 m op 24 m) heeft een oppervlakte van 600 m² en geniet een vrije hoogte van 5 meter. Deze loods heeft een dubbele handmatige toegangspoort. De loods heeft volledig vernieuwde elektriciteit (drijfkracht aanwezig), tevens een BIJGEBOUW (5 m op 10 m) met een oppervlakte van 50 m² die dient als sanitair gedeelte/smisse. Verder betreft dit 1 grote open ruimte en tevens vrij van gebruik bij akte.

PLUSPUNTEN:
- PRIJS INCLUSIEF ZONNEPANELEN (24stuks)
- GOED ONDERHOUDEN EN TEVENS GEDEELTELIJK VERNIEUWD
- VOLLEDIG ONDERKELDERT
- CONFORME ELEKTRISCHE KEURING
- PVC ROLLUIKEN EN ZONNEWERINGEN (auto)
- APART OPRIT LOODS ZODOENDE U INDIEN GEWENST APART KAN VERHUREN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer