U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Kanegem

Omschrijving

IDYLLISCH GERENOVEERDE VILLA MET PRIVÉ BOS OP 3.396 m²

Deze prachtige eigendom op een perceel van maar liefst 3.396 m² genaamd 'Keizershoeve'' is gelegen in een groene omgeving te het gezellige Kanegem. Hier kan U optimaal genieten van een oase van rust in deze zuidgerichte, zéér ruime en verzorgde tuin met privaat bos!
De eigendom omvat 230 m² bewoonbare oppervlakte. Tevens is er een ruime garage (32,40 m²) aanwezig alsook een charmant bijgebouw. De woning dateert oorspronkelijk uit 1975, maar is volledig gerenoveerd in 2004!
U zal gecharmeerd worden door het karakter en de authenticiteit van deze eigendom.

INTERIEUR:
Gelijkvloers:
Het gelijkvloers omvat een inkomhal met een vestiaire. Via deze inkomhal komt U in een gang terecht met rechtstreekse toegang tot het gastentoilet alsook tot de zeer ruime leefruimte (44 m²). Deze is volledig uitgerust met een parketvloer en omvat beschikt tevens over een gezellige hout cassette.
Aansluitend is er een open volledig uitgerust keuken (o.a. kookplaat, dampkap, oven en koelkast) met eiland en omvat zeer veel kastruimte.
Verder op het gelijkvloers is er de ruime badkamer (13 m² - ligbad - dubbele lavabo) met aansluitend wasplaats met aansluiting voor de wasmachine en droogkast.
Eerste verdiep:
Het eerste verdiep telt een nachthal alsook 2 ruime slaapkamers (16 m² - 18,50 m²) uitgerust met laminaat en een kleinere ruimte aansluitend aan de hoofdslaapkamer die perfect kan dienen als dressing!

EXTERIEUR:
De eigendom heeft deels een aangelegde tuin alsook deels een privaat bos.
Tevens een bijgebouw met een prachtig verzicht op de fontein. De oprijlaan is volledig aangelegd in kassei wat de authenticiteit van de eigendom behoudt.

PLUSPUNTEN:
* INSTAPKLAAR
* RUIME OPPERVLAKTE (3.396 m²) MET PRIVÉ BOS!
* OASE VAN RUST
* ELEKTRICITEIT CONFORM
* ENERGIEVRIENDELIJK
* MOGELIJKHEID TOT PLAATSEN ZONNEPANELEN (ZUIDGERICHT DAK)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer