U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Aarsele

Omschrijving

VILLA MET LOODS OP EEN PERCEEL VAN 6.870 m²

Deze villa in een oase van groen met prachtige verzichten en voorzien van een loods (+/-500 m²) is gelegen op een perceel van maar liefst 6.870 m² te Aarsele met name Neringenstraat 50.

INTERIEUR:
U komt de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet, verder komt U terecht in de ruime leefruimte met zit- en eethoek (48 m²) en gezellige kachel met aansluitend de gesloten keuken (15 m²) volledig ingericht met toestellen (kookplaat | dampkap | oven | spoelbak) en tevens een kachel. Daarnaast bevindt zich een praktische bergruimte. Ook is er in de achterinkom een vaste trap die U toegang biedt tot de volledig geïsoleerde zolderruimte (170 m²). Deze kan U nog naar believen inrichten.
Vervolgens is er via de nachthal toegang tot de 3 slaapkamers (14,50 m² | 10,50 m² | 10 m²) en badkamer (ligbad | lavabo met meubel | aansluiting voor wasmachine en droogkast). Als laatste is er toegang tot de kelder van maar liefst 100 m² met ruimte voor het parkeren van Uw wagen.

EXTERIEUR:
Achteraan de woning is een zongerichte en aangelegde tuin, ook zijn er op diverse plaatsen terrassen zodoende U elk moment van de dag van de zon kan genieten. Verder is er de geïsoleerde loods van +/-500 m² (17,5 m op 28,50 m en dit met een automatische geïsoleerde poort van 3,5 m) en nog een vrijstaande garage van 25 m². De ruime oprit biedt U de mogelijkheid tot het parkeren meerdere wagens met op en afrit langs beide kanten van de woning.

PLUSPUNTEN:
* RUIM PERCEEL 6.870 m²
* LOODS 500 m²
* PRACHTIGE VERZICHTEN IN EEN OASE VAN GROEN
* ZONGERICHTE TUIN
* VEEL PARKEERGELEGENHEID


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer