U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9880 Aalter

Omschrijving

VILLA MET BIJGEBOUW, LOODS EN WEIDE EN DIT OP 5.828 m²!!

Deze prachtige VILLA is gelegen net buiten de dorpskern van Aalter, Oostergem 6 op een perceel grond van maar liefst 5.828 m² en omvat onder meer de villa met een bewoonbare oppervlakte van 324 m², een BIJGEBOUW van 50 m² en een multifunctionele LOODS (270 m²)!

INTERIEUR:
We komen deze villa binnen via de lichtrijke inkomhal. Deze biedt toegang tot enerzijds de bureauruimte en anderzijds tot de zéér ruime leefruimte van maar liefst 74 m²! De gezellige haard maakt deze ruimte tot hart van de woning. Vanuit de leefruimte is er toegang tot de open, volledig ingerichte keuken (kookplaat |dampkap | vaatwasser |dubbele spoelbak | koelkast |oven). Centraal in de woning is er de veranda die door zijn uniek ontwerp en de vele raampartijen U een fenomenaal zicht geeft op de prachtige tuin. Vanuit de leefruimte, keuken en zitruimte is er toegang tot deze veranda. Verder op het gelijkvloers is er nog een gastentoilet, wasplaats, doucheruimte en berging aanwezig. Tot slot is er de ruime garage (40 m²) met automatische poort met ruimte voor 2 wagens.

Het verdiep omvat een ruime nachthal met ingemaakte kasten, apart toilet en twee slaapkamers van maar liefst 30 m² en 39 m². Beiden voorzien van hun eigen badkamer (bad | lavabomeubel) en een volledige wand met ingemaakt kasten! De master bedroom beschikt tevens over een balkon! Hier kan U genieten van het zicht op de prachtige tuin.

EXTERIEUR:
Deze eigendom beschikt over een private afgesloten oprijlaan. In de prachtige siertuin met natuurlijke vijvers kan U op elk moment van de dag genieten. Tevens is er de mogelijkheid tot aankoop van de volledig omheinde weide met stalling op 2.868 m².

LOODS EN BIJGEBOUW:
De multifunctionele loods heeft een binnenmaat van 270 m² en beschikt over twee tussenverdiepen. In de tuin is er een bijgebouw van 50 m² die nog naar eigen believen kan worden ingericht.

PLUSPUNTEN:
* INSTAPKLAAR
* VOORZIEN VAN ALLE COMFORT
* SMAAKVOLLE, KWALITATIEVE MATERIALEN
* RUIM PERCEEL GROND (8.696 m²!)
* PRIVATE OPRIJLAAN
* DAKEN EN GOTEN VERNIEUWD 2009
* MOGELIJKHEID TOT PRAKTIJKRUIMTE EN EXTRA SLAAPKAMERS (momenteel nog in ruwbouw)
* MOGELIJKHEID TOT AANKOOP WEIDE 2.868 m²


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer