U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9800 Vinkt

Omschrijving

PRACHTIG GERENOVEERDE HERENWONING MET STADSTUIN EN DUBBELE GARAGE

Deze gerenoveerde herenwoning !!! TOPPER !!! is gelegen in het pittoreske dorp Vinkt (deelgemeente van Deinze) op een perceel grond van 300 m² en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 245 m²!!! Deze eigendom is volledig gerenoveerd met oog voor detail en eer voor de authentieke elementen. Dit alles op wandelafstand van slager, lagere school, restaurant en op 10 minuten van de E-40 (op en afrittencomplex Aalter). Uw bezoek meer dan waard!!!

INTERIEUR:
Via de authentieke voordeur komt U de hall binnen met gastentoilet.
Links is er een ruim bureel met ingemaakte kastenwand. Rechts komt U de zit- en eetkamer binnen (40 m²) met gezellige houtkachel.
De volledig nieuwe aanbouw (2006-2007) omvat een ruime leefkeuken (21 m²) met handige koele berging en kelder alsook een douchekamer met lavabo. Aansluitend is er de dubbele garage (40 m²). Vanuit de leefruimte is er directe toegang tot de tuin/terras met het schuifraam. De vernieuwde keuken met nieuwe aanbouw is het hart van de woning.
Langs de prachtige trap met gerestaureerd raam betreedt U de eerste verdieping met ook op dit verdiep de authentieke planken bevloering. Dit verdiep omvat 3 ruime 2 persoons slaapkamers alsook een volledig ingerichte badkamer (dubbele lavabo met meubel | Ligbad | Hangtoilet).
Via de tweede authentiek draaitrap komt U op de zolderverdieping (65 m²) met origineel dakgebinte. Deze beschikt over nieuwe extra grote veluxen en en staat klaar om verder af te werken. U kan dit naar believen inrichten tot meerdere slaapkamers of polyvalente ruimte.

EXTERIER: De tuin/terras is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. Gezien de de west ligging van het terras kan U volop genieten van de zon! Tevens beschikt U over carport en overdekte berging.
Zeer handig is de toegangsoprit rechts van de woning.

PLUSPUNTEN:
* RUIME BEWOONBARE OPPERVLAKTE 245 m²
* ZONNEBOILER (VIESSMANN | 300 Liter) 2014
* DUBBEL GLAS | HR GLAS
* CONFORME ELEKTRISCHE INSTALLATIE tot 2033
* AUTENTIEKE TIJDLOZE ELEMENTEN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer