U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8720 Wakken

Omschrijving

PRACHTIG GERENOVEERDE HERENWONING MET AUTHENTIEKE ELEMENTEN

Deze neoclassicistische herenwoning is gelegen in het dorpje Wakken (deelgemeente van Dentergem) en dit op een perceel grond van 589 m² met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 226 m²!!! Deze eigendom is gerenoveerd met oog voor detail en eer voor de authentieke elementen. Uw bezoek meer dan waard!!!

INTERIEUR:
Via de authentieke voordeur komt U de karaktervolle hall binnen. Links is er de speelruimte/slaapkamer en rechts is er het bureel. Rechtdoor is er de er de gezellige zithoek met prachtig vernieuwde visgraatparket met mogelijkheid tot open haard, dit met directe toegang tot de tuin.
Aansluitend is er de vernieuwde, volledig ingerichte keuken met duurzame apparatuur. Handig is aansluitende droge kelder. Verder is er nog een zeer ruime wasplaats/achterinkom, een gastentoilet en zeer ruime garage.
Het tussenverdiep omvat de vernieuwde badkamer. Dit met een inloopdouche, toilet, dubbele lavabo met meubel.
Langs de authentieke trap betreedt U de eerste verdieping. U beschikt over 3 ruime slaapkamers en een dressingruimte (rolluiken in pvc | originele planken bevloering).
Via de tweede authentiek draaitrap komt U op de zolderverdieping met origineel dakgebinte. Deze is volledig geïsoleerd en staat klaar om verder af te werken. U kan dit naar believen inrichten tot meerdere slaapkamers of polyvalente ruimte.

EXTERIER: De tuin is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. Gezien de verschillende terrassen kan U op elk moment van de dag genieten van de zon. Tevens beschikt overdekt terras en tuinberging.

PLUSPUNTEN:
* RUIME BEWOONBARE OPPERVLAKTE 226 m²
* CONFORME ELEKTRISCHE INSTALLATIE tot 06/07/2046
* AUTHENTIEKE TIJDLOZE ELEMENTEN
* RUIME STADSTUIN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer