U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9800 Deinze

Omschrijving

PRACHTIG GERENOVEERDE HERENWONING MET RUIME TUIN

Deze prachtige HERENWONING met RUIME TUIN is gelegen aan de stadsrand van Deinze met name in de Karel Picquélaan 135 &137. Deze eigendom is volledig gerenoveerd (1999-2000) met oog voor detail en eer voor de authentieke elementen!!! Voormalig waren dit 2 woningen (nummer 135 & 137) die in 1999-2000 tot één ruime gezinswoning zijn getransformeerd van maar liefst 315 m² bewoonbare oppervlakte!
Dit alles gelegen op een perceel grond van 840 m². Kortom, Uw bezoek meer dan waard!!!

Voor deze woning wordt gewerkt met een Start Vanaf Prijs: 525.000 EUR

INTERIEUR:
Via de authentieke voordeur komt U de prachtige inkomhall binnen met gastentoilet. Er is toegang tot de eetkamer en gezellige zithoek (volle parket) met authentieke schouwen. Via de aanbouw met volledig ingerichte leefkeuken is er toegang tot het terras. Door de grote raampartijen geniet U tevens van een enorme lichtinval. Verder op het gelijkvloers is er nog een handige wasplaats en ruime garage (50 m²) alsook 2 trappen met toegang tot de kelder van maar liefst 150 m² met een volle hoogte. Langs de gerestaureerd trap betreedt U de eerste verdieping met ook op dit verdiep diverse authentieke elementen. U beschikt over een master bedroom met aansluitende dressing en directe toegang tot de recent gerenoveerde badkamer (2020). Verder zijn er nog 3 ruime slaapkamers op dit verdiep alsook een tweede kleinere badkamer alsook apart toilet. Via de vaste trap is het tweede verdiep bereikbaar. Dit verdiep van maar liefst 80 m² (volle hoogte) kan U naar believen inrichten tot meerdere slaapkamers of polyvalente ruimte.

EXTERIER:
De tuin is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. Gezien de verschillende terrassen kan U op elk moment van de dag genieten van de zon.
Tevens beschikt U over een bijhuis/werkplaats 27 m² en overdekt terras van 12m².
Zeer handig is de toegang via de garage met directe dubbele poort naar het terras/de tuin.

PLUSPUNTEN:
* AUTENTIEKE TIJDLOZE ELEMENTEN
* 315 m² BRUIKBAAR VLOEROPPERVLAK | TEVENS GESCHIKT VOOR PRAKTIJK
* TOTAALRENOVATIE 1999-2000
* RUIME BEWOONBARE OPPERVLAKTE 315 m²
* ZONNEBOILER 2013 | 400 liter
* NIEUWE HOOGREDEMENTSKETELS
* CONFORME ELEKTRISCHE INSTALLATIE tot 2047


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer