U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Aarsele

Omschrijving

KARAKTERVOLLE RUIME GEZINSWONING MET GARAGE EN TUIN

Deze te renoveren karaktervolle eigendom is gelegen in hartje Aarsele, dit in de Pastorijstraat 1 te 8700 Aarsele en dit alles op een perceel grond van 270 m². Dit renovatieproject biedt U de kans op hiervan een pareltje te maken!
Gelegen op wandelafstand van lagere school, winkels en openbaar vervoer.

INTERIEUR:
U komt de woning binnen en al meteen overvalt het karakter je. De prachtige inkom (met ingemaakte kastenwand) met hoge plafonds en een magnifieke trap geven onmiddellijk de sfeer weer van deze woonst.
Via de inkom is er toegang tot de ruime leefruimte (zithoek met eetplaats) alsook de keuken. Handig is de aansluitende kelder. Verder op het gelijkvloers is er de badkamer (toilet, lavabo en douche).
Via de karakteristieke trappenhal komt u op de eerste verdieping. Deze verdieping omvat een bureau alsook 3 ruime slaapkamer. Dit verdiep heeft tevens hoge plafonds en beschikt over een authentieke planken bevloering.
Via een vaste trap is er toegang tot het tweede verdiep. Dit verdiep kan U nog naar believen inrichten en omvat 43 m².

EXTERIEUR:
De eigendom beschikt over een west gerichte tuin en is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. Tevens is er een ruime tuinberging alsook een garage (toeging via de Vinkstraat).

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING
* PRACHTIGE KARAKTERVOLLE ELEMENTEN
* GARAGE EN TUIN AANWEZIG


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer