Helaas, dit pand is verkocht

8800 Roeselare

Omschrijving

PERCEEL BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING OP 683 m² AAN DE RAND VAN CENTRUM ROESELARE

Ligging:
Dit PERCEEL BOUWGROND met een oppervlakte van 683 m² is gelegen in een nieuwe verkaveling aan de Beversesteenweg - Duivelsstraat (lot 6). TOPLOCATIE: Gelegen aan de rand van centrum Roeselare op 2 minuten van snelwegen en de ring van Roeselare! GEEN BOUWVERPLICHTINGEN!!!

BOUWVOORSCHRIFTEN:
-Perceelsgrens: Minimum 5 meter afstand tot de rooilijn. Minimum 5 meter afstand tot de zijkavelgrens. Minimum 5 meter afstand tot de achterkavelgrens.
-Bouwdiepten: De maximum toegelaten bouwdiepte bedraagt 25 meter te rekenen vanaf de rooilijn. In geval van 2 bouwlagen is de bouwdiepte voor het verdiep beperkt tot 20 meter vanaf de rooilijn.
-Bebouwbare oppervlakte hoofdgebouw bedraagt maximum 250 m². De maximale bebouwbare oppervlakte van het bijgebouw bedraagt 40 m².
-Bouwhoogte hoofdgebouw: Maximaal 2 bouwlagen met bewoonbare dakverdieping. De maximale hoogte van het bijgebouw bedraagt 3,50 meter.

PLUSPUNTEN:
* RUIME PERCEEL GROND 683 m²
* PERCEEL VOOR OPEN BEBOUWING
* GEEN BOUWVERPLICHTINGEN
* CENTRALE LIGGING!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer