U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8800 Roeselare

Omschrijving

PERCEEL BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING OP 683 m² AAN DE RAND VAN CENTRUM ROESELARE

Ligging:
Dit PERCEEL BOUWGROND met een oppervlakte van 683 m² is gelegen in een nieuwe verkaveling aan de Beversesteenweg - Duivelsstraat (lot 6). TOPLOCATIE: Gelegen aan de rand van centrum Roeselare op 2 minuten van snelwegen en de ring van Roeselare! GEEN BOUWVERPLICHTINGEN!!!

BOUWVOORSCHRIFTEN:
-Perceelsgrens: Minimum 5 meter afstand tot de rooilijn. Minimum 5 meter afstand tot de zijkavelgrens. Minimum 5 meter afstand tot de achterkavelgrens.
-Bouwdiepten: De maximum toegelaten bouwdiepte bedraagt 25 meter te rekenen vanaf de rooilijn. In geval van 2 bouwlagen is de bouwdiepte voor het verdiep beperkt tot 20 meter vanaf de rooilijn.
-Bebouwbare oppervlakte hoofdgebouw bedraagt maximum 250 m². De maximale bebouwbare oppervlakte van het bijgebouw bedraagt 40 m².
-Bouwhoogte hoofdgebouw: Maximaal 2 bouwlagen met bewoonbare dakverdieping. De maximale hoogte van het bijgebouw bedraagt 3,50 meter.

PLUSPUNTEN:
* RUIME PERCEEL GROND 683 m²
* PERCEEL VOOR OPEN BEBOUWING
* GEEN BOUWVERPLICHTINGEN
* CENTRALE LIGGING!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer