U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Aarsele

Omschrijving

WONING MET TUIN | MAGAZIJNEN MET VERNIEUWDE BURELEN | 11 GARAGES

Deze eigendom is gelegen in hartje Aarsele, met name in de Baudeloostraat 5+ en 7 en dit op een perceel grond van 1.989 m². Deze verkoop omvat een RUIME WONING (te renoveren) met 4 slaapkamers en tuin, een RUIM MAGAZIJN 600 m² met VERNIEUWDE BURELEN EN SANITAIR alsook STOCKAGERUIMTES en 11 GARAGES!!!!

WOONST (Bouwjaar 1963 | Renovatie 1993):
INTERIEUR: Via de inkom is er toegang tot het bureel (7,5 m²), het gastentoilet alsook de leefruimte van maar liefst 42 m². Aansluitend is er de gesloten ingerichte keuken (dubbele spoelbak | kookplaat | dampkap | oven | frigo). als laatste is er de achterinkom met daarnaast een ruime wasplaats 6,80 m². Handig is de ruime droge kelder (10,22 m²). Het eerste verdiep omvat 3 slaapkamers (12 m² | 11 m² en 21 m²). Tevens is er een badkamer alsook een apart toilet. De zolder is toegankelijk via een vouwtrap en dient nog geïsoleerd te worden.
EXTERIEUR: U dient de eigendom nog af te palen. Links van de woning is een oprit met recht van doorgang. Daardoor kan U indien U wenst nog een parkeerplaats of garage achteraan het perceel voorzien. Op heden verhuurd voor 550€/mnd.

MAGAZIJN:
Dit magazijn betreft een oppervlakte van 600 m² en in toegankelijk via een automatische geïsoleerde poort. Deels van dit magazijn heeft ook een tussenverdiep voor extra stockageruimte.

BURELEN:
De burelen zijn enkele jaren geleden VOLLEDIG VERNIEUWD. Deze ruimte omvat een ontvangstruimte, 2 ruime burelen, een keuken, een archiefruimte, een apart toilet en een aparte doucheruimte. Voorzien van alle comfort met centrale verwarming, ingemaakte kastenwanden enz...

GARAGES:
Achteraan het perceel staan 11 garages.
Deze zijn op heden verhuurd aan 30€/mnd exclusief btw.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer