U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

HANDELSHUIS | TOPLOCATIE PROJECTGROND

Deze RUIME HANDELSWONING biedt U tal van mogelijkheden en is gelegen te Aarsele met name in Aarsele-Dorp 11 op een perceel van 632 m². U beschikt over zowel 216 m² HANDELSRUIMTE | 220 m² WOONRUIMTE alsook een ZONGERICHTE TUIN 370 m², EEN PRIVATE GARAGE ALSOOK VEEL OPENBARE PARKEERGELEGENHEID!!

Voor deze woning wordt gewerkt met een Start Vanaf Prijs: 348.000 EUR

BEZOEKDAGEN (verplichte reservatie nodig):
Vrijdag 14/10 vanaf 11u tot 12u30
Zaterdag 15/10 vanaf 10u30 tot 12u

NOTA: Voor deze verkoop wordt gewerkt met een biedingsronde onder gesloten envelop. De documenten om een bod uit te brengen kan U via mail opvragen of kan U ophalen op de bezoekdagen. De biedingen dienen uiterlijk 24/10/2022 om 12u binnen zijn.

INTERIEUR HANDELSRUIMTE:
De handelsruimte voordien gebruikt als bank kantoor omvat een totale oppervlakte van 216 m² die U nog naar believen kan inrichten. De ruimte beschikt over een keuken met berging en directe toegang tot de tuin. Ook is er een sanitair gedeelte voorzien (2 toiletten met lavabo). Tot slot is er ook nog een kluis aanwezig.

INTERIEUR WOONST:
Het woongedeelte betreft de volledige eerste en tweede verdieping met aparte toegang op het gelijkvloers. U komt binnen via de inkomhal met op de rechter kant een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via een vaste trap kan U naar het woongedeelte met op deze verdieping de ruime en lichtrijke leefruimte. Aansluitend is er de ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | oven | dubbele spoelbak) met directe toegang tot het zonnige terras en met buitentrap naar de stadstuin. Verder op dit verdiep is er nog de eerste slaapkamer alsook een apart gastentoilet. De tweede verdieping omvat 3 slaapkamers en de badkamer (lavabo | ligbad) met apart toilet.

EXTERIEUR:
De woning is voorzien van een zongerichte ruime stadstuin 370 m² alsook een zongericht terras op de eerste verdieping. Zeer handig is de zijtoegang en garage alsook de bergruimtes. De tuin is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer