U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8720 Dentergem

Omschrijving

HOEVE MET DIVERSE STALLINGEN/LOODSEN EN AKKERLAND OP MEER DAN 10 HECTARE

!!! UNIEKE KANS !!! De HOEVE is gelegen op een perceel van maar liefst 10ha 05a 55ca (mogelijkheid om een kleinere oppervlakte aan te kopen) met een WOONST alsook DIVERSE BIJGEBOUWEN!!! Dit gelegen te 8720 Dentergem (Oeselgem), Volderstraat 80, dit betreft een rustige ligging doch op fietsafstand van centrum Dentergem.

WONING:
De woonst omvat een zitruimte met aansluitend de eetkamer en de open (volledig ingerichte) keuken. Dit betreft 1 open ruimte. Verder op het gelijkvloers is er het gastentoilet, de badkamer (lavabo en douche) met wasruimte en de eerste slaapkamer (2 persoons). Als laatste is er de achterinkom/technische ruimte en berging. Het verdiep omvat 2 slaapkamers (nieuwe veluxen met zonnewering) alsook een berging en verdere zoldering.

GEBOUWEN:
Er zijn in totaal 6 bijgebouwen: links voor de woning is er een koestal (rechts achter de woning is er de zeugenstal van 20 m op 15,50 m met er tegenover een koestal van 23 m op 17,50 m.
Achter de woning is er een loods van 240 m² (12 m op 20 m), een garage met berging van 88 m² (8 m op 11 m) en als laatste nog een koestal van 680 m² rechts achter de woning.
Je kan de stallen gebruiken voor opslag alsook het houden van bv. paarden, ... De stallen mogen herbouwd worden, maar daarbij moet hetzelfde volume behouden worden. Dankzij de vele gebouwen biedt deze eigendom U tal van mogelijkheden.

PLUSPUNTEN:
- MEER DAN 10 HECTARE!!!
- Inclusief de nutriënten emissie rechten;
- Veel bijgebouwen waardoor er veel mogelijkheden zijn;
- Ideaal voor een zelfstandige of iemand die liefhebber is van hoevedieren / paarden;
- Mooie landelijke ligging;
- Mogelijkheid tot aankoop kleinere oppervlakte in samenspraak met eigenaar.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer