U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8790 Waregem

Omschrijving

BEL-ÉTAGE WONING OP RUIM PERCEEL (760 m²) IN HARTJE WAREGEM

Deze te MODERNISEREN bel-étage woning is gelegen te Waregem met name in de Joannes Huyslaan 17 op een perceel van 760 m² en met een bewoonbare oppervlakte van 218 m². U beschikt dit over tal van mogelijkheden!!! Dit alles vlakbij winkels, bakker, slager, openbaar vervoer, enz...

INTERIEUR: U komt binnen via de inkomhal met apart gastentoilet en bureau. Verder is er een INPANDIGE GARAGE VOOR MINIMUM 2 WAGENS met aansluitend een stockageruimte (70 m²). Ook is er op het gelijkvloers nog een wasplaats/technische ruimte (11,50 m²) met aansluiting voor wasmachine en droogkast en directe toegang tot de tuin.
Het verdiep te betreden via een vaste trap in de inkomhal omvat de lichtrijke leefruimte (27 m²) met zit- en eethoek en aansluitend de gesloten ingerichte keuken 8,50 m² (kookplaat | dampkap | oven | frigo | dubbele spoelbak) met praktische berging. Verder zijn er nog 3 slaapkamers (17,50 m² | 10 m² | 8 m²) en een ingerichte badkamer (ligbad | lavabo met meubel) en apart toilet. Tot slot is er nog de zolderruimte te betreden via een vouwtrap. Deze ruimte (tevens betonconstructie) geniet een volle hoogte en kan U dus nog naar believen inrichten!

EXTERIEUR: De woning is voorzien van een zeer ruime achtertuin volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. Er is een DUBBELE GARAGE met TUINBERGING (85 m²) aanwezig. U kan makkelijk 3 wagens parkeren op eigen terrein of in de straat.

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING | TALLOZE MOGELIJKHEDEN
* RUIM PERCEEL + RUIME BEWOONBARE OPPERVLAKTE
* VOLDOENDE STOCKAGERUIMTE
* DUBBELE GARAGE INPANDIG en DUBBELE GARAGE IN DE TUIN
* GEEN RENOVATIEPLICHT!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer