U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8750 Wingene

Omschrijving

NIEUWBOUWAPPARTEMENT IN HARTJE WINGENE (111,03 m²) | 2 TERRASSEN

Het appartement is gelegen op de EERSTE VERDIEPING in het wooncomplex Residentie "Juliette" te Wingene met name op het Guido Gezelleplein 5 bus 01.03 met een bewoonbare oppervlakte van 111,03 m². Dit op wandelafstand van winkels, horecazaken, scholen, openbaar vervoer, enz... Deze kleinschalige residentie wordt gekenmerkt door een stijlvolle en hedendaagse architecturale uitstraling. Elk appartement zal beschikken over individuele zonnepanelen. Tevens bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping ruime en makkelijk toegankelijke garages met automatisch poorten alsook een gemeenschappelijke fietsenberging.

INTERIEUR:
U komt de Residentie binnen en kan onmiddellijk de ruime inkomhal opmerken die voorzien is van een lift en ruime trappenhal.
Vervolgens komt U op de eerste verdieping het privé gedeelte binnen met apart gastentoilet en lichtrijke leefruimte met zit- en eethoek en aansluitend de extra ruime en open ingerichte keuken (43 m²) deze verleend U toegang tot het terras (7 m²). Via de nachthal is er toegang tot een praktische berging (5 m²), de ingerichte badkamer (inloopdouche en dubbele lavabo met meubel) met apart gastentoilet en de 2 slaapkamers incl. dressing met ingemaakte kasten (15 m² | 12 m²) en toegang tot het terras (16 m²). Het appartement wordt ook voorzien van de alle verlichtingsarmaturen.

EXTERIEUR:
De eigendom is voorzien van een terras (26,99 m²). Er is mogelijkheid tot aankoop van een bovengrondse garage (30.0000,00 €) met geïsoleerde geautomatiseerde poort. Tevens is er een gemeenschappelijke fietsenberging.

PLUSPUNTEN:
* 6% BTW MOGELIJK
* UNIEKE LIGGING
* 2 TERRASSEN
* VERLICHTINGSARMATUREN
* KLEINSCHALLIG PROJECT
* BOVENGRONDSE VOLWAARDIGE GARAGE
* ENERGIEVRIENDELIJK
* ZONNEPANELEN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer