U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

INSTAPKLAAR GELIJKVLOERS APPARTEMENT MET GARAGE EN BERGING

Dit INSTAPKLAAR APPARTEMENT met ONDERGRONDSE GARAGE en BERGING is gelegen op het gelijkvloers in residentie "TER STEENHOVE" met name in de Holdestraat 111 bus 1 te Tielt en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 105 m² | Terras van 7,5 m² en een tuin 26 m². Dit alles op wandelafstand van bakker, slager, winkels, school, enz...

INTERIEUR:
U komt de residentie binnen in de gemeenschappelijke inkomhal met lift en trappenhal.
Het appartement is gelegen op het gelijkvloers, U komt binnen via de inkomhal met aansluitend de badkamer (dubbele lavabo | inloopdouche) en apart toilet. Verder zijn er 2 ruime slaapkamers van 12 m² en 11 m².
De eigendom beschikt over een lichtrijke leefruimte van 35 m² met open ingerichte keuken 9 m² (kookplaat | dampkap | spoelbak | vaatwasser | oven | frigo) alsook een praktische berging (5 m²) met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de leefruimte is er directe toegang tot het overdekt terras (7,50 m²) en de tuin (26 m²).

EXTERIEUR:
De eigendom is voorzien een een zongerichte stadstuin (25 m²) met overdekt terras (7,50 m²). Handig is de zijtoegang naast het appartementsgebouw. Verder is er een ondergrondse garage (16,50 m²) met aansluitend een berging.

PLUSPUNTEN:
* GUNSTIGE LIGGING
* INSTAPKLAAR
* ONDERGRONDSE GARAGE EN KELDERBERGING
* TERRAS & TUIN MET ZIJTOEGANG
* INVESTERINGSEIGENDOM


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer