U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

RUIM DUPLEXAPPARTEMENT MET BERGING EN GARAGE | TOPLOCATIE | PRACHTIG VERZICHT

Dit DUPLEXAPPARTEMENT is gelegen in hartje Tielt op het Hulstplein 35 bus 7 en omvat tevens een RUIME KELDERBERGING alsook EEN GARAGE!!!
Op wandelafstand van bakker, slager, winkelstraat en openbaar vervoer (trein en bus). Tevens geniet U van een PRACHTIG zicht op het Hulsteplein.

INDELING:
We komen binnen in de inkomhal met gastentoilet. Vanuit de hal links is er toegang tot de volledig vernieuwde leefruimte (2019) van maar liefst 32 m² met directe toegang tot het terras (8,40 m²) met bergingen.
Rechts van de hall is er de leefkeuken van 20,25 m² (volledig ingericht met kookplaat | dampkap | dubbele spoelbak | oven) met tevens directe toegang tot het terras aan de achtergevel van 7,83 m² met aansluitende bergingen. Handig is de berging/wasplaats aan de keuken.
Verder op het volgende verdiep (tevens toegankelijk met een stoellift) omvat een nachthall met toegang tot de VOLLEDIG NIEUWE badkamer (2018) en omvat een inloopdouche | lavabo met meubel | hangtoilet. De hoofdslaapkamer (19,10 m²) is uitgerust met ingemaakte kasten. De tweede slaapkamer omvat 13,78 m² waaruit toegang is naar de technische berging/opslagruimte.

BERGING:
De kelderberging is toegankelijk met de lift en is volledig privé en afgesloten. Deze is ingericht met legplanken en omvat 6,86 m².

GARAGE:
De garage 16 m² tevens toegankelijk met de lift geniet een zeer praktische ligging (éérste garage bij inrit) en is afgesloten met een handmatige kantelpoort (automatisering mogelijk). Tevens is er een gemeenschappelijke FIETSENBERGING indien U deze wenst te gebruiken.

PLUSPUNTEN:
- TOPLOCATIE | KWALITATIEVE MATERIALEN
- PERFECT ONDERHOUDEN | INSTAPKLAAR
- RUIME TERRASSEN (2016) MET AUTOMATISCHE ZONNEWERING EN BERGINGEN
- 110 M² BEWOONBARE OPPERVLAKTE
- 3 SLAAPKAMERS MOGELIJK


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer