U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

CENTRAAL GELEGEN APPARTEMENT IN HARTJE TIELT MET 2 SLAAPKAMERS

Dit appartement is gelegen op de bovenste verdieping (4de verdiep) gelegen in de Bruggestraat 14 bus 10 en dit op wandelafstand van winkels, stadscentrum en openbaar vervoer en toch snel op de invalswegen van Tielt.

Indeling:
We komen binnen in de inkomhal die toegang biedt tot de 2 slaapkamers, de badkamer, het afzonderlijk toilet en de ruime leefruimte.
De leefruimte kan U betreden via een dubbele deur voorzien van glas, de leefruimte zelf heeft grote glaspartijen waardoor deze zeer lichtrijk is. Aansluitend beschikt U over een gesloten ingerichte keuken met de nodige voorzieningen (oven, kookplaat, dampkap, vaatwasmachine, dubbele spoelbak en frigo). Daarnaast is er vanuit de leefruimte ook toegang tot de berging.
Terug in de inkomhal komen we terecht in de badkamer. Deze is voorzien van een ligbad met douchekop, enkele lavabo met meubel. Naast de badkamer hebben we het afzonderlijk toilet.
Het appartement beschikt over twee slaapkamers met ruime glaspartijen met toegang tot het terras met zicht op de Sint-Pieterskerk.

Pluspunten:
* Centrale ligging
* 2 slaapkamer
* Totale netto oppervlakte 85 m²
* VERNIEUWDE HOOGRENDEMENTSKETEL 2018
* GRATIS PARKING OP 100M!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer