U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8200 Sint-Michiels

Omschrijving

RUIM INSTAPKLAAR APPARTEMENT IN EEN OASE VAN GROEN

Deze eigendom is gelegen te Brugge (Sint-Michiels), 't Kloosterhof 92 F en dit op wandelafstand van bakker, slager, warenhuis alsook bushaltes. Dit in een oase van groen met prachtige verzichten.

INTERIEUR:
U komt het appartement (95 m²) binnen op het eerste verdiep, dit via een ruime inkomhal (69,5 m²) met gastentoilet. Via de dubbele glazen deur betreedt U de leefruimte (32 m²) dit afgewerkt met een volle parket bevloering met directe toegang tot het zongerichte terras (6 m²). De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval alsook prachtig zicht op de achterliggende groenzone.
Naast de leefruimte is er de gesloten, volledig ingerichte keuken (oven | kookplaat | dampkap | dubbele spoelbak | microgolf | frigo). Ook de keuken heeft een terras van 3,5 m². Handig is de aansluitende berging met ruimte voor stockage, en aansluiting voor wasmachine en droogkast (5 m²).
Via de ruime hall is er tevens toegang tot de 2 zeer ruime slaapkamers met oppervlaktes van 13,50 m² en 16,50 m². De badkamer omvat een ligbad/douche met lavabo met meubel en spiegelkasten (6 m²).

EXTERIEUR:
Het appartementsgebouw is gelegen op een perceel van maar liefst 8.500 m² voorzien van meer dan 5.000m² aan groenzone en tevens maar liefst 25 private parkeerplaatsen voor bewoners/bezoekers.
Via de (zongerichte) terrassen is er zicht op de achterliggende groenzone.

PLUSPUNTEN:
* PRACHTIGE LIGGING | RUIME GROENZONES
* INSTAPKLAAR | BJ 2000
* ZONGERICHTE TERRASSEN
* LIFT AANWEZIG
* MOGELIJKHEID TOT AANKOOP ONDERGRONDSE GARAGE


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer