U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8800 Roeselare

Omschrijving

RUIM APPARTEMENT IN HARTJE ROESELARE MET 3 SLPKS

Dit LICHTRIJK APPARTEMENT is gelegen op de vierde verdieping in hartje Roeselare op een TOPLOCATIE in de Noordstraat 53. De eigendom omvat een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 112 m² met een ruime PRIVATE KELDERBERING (5,5 m²) alsook de mogelijkheid tot aankoop van een ONDERGRONDSE AFGESLOTEN PARKEERPLAATS. Dit alles op wandelafstand van diverse winkels, horeca, openbaar vervoer, enz... doch vlot bereikbaar!

Bij deze verkoop wordt gewerkt met een Start Vanaf Prijs: 229.000 EUR

INTERIEUR:
U komt de résidentie binnen via de Noordstraat, deze is voorzien van een conforme lift met trappenhal. Het eigenlijke appartement beschikt over een zeer praktische inkom (10m²) met toegang tot het gastentoilet. Via de dubbele glazen deur komt U de lichtrijke leefruimte binnen van 26,75 m² met directe toegang tot het terras aan de Noordstraat. Verder is er de half open keuken (volledig ingericht met toestellen | 5,50 m²) met aansluitend handige koele berging (3,5 m²).
Vanuit de inkom is er tevens toegang tot de badkamer (ligbad/douche/dubbele lavabo met meubel), slaapkamer 1 (8,75 m²) en slaapkamer 2 (12,25 m²) met beide toegang tot het terras op de achtergevel. Via vaste trap naar het volgende verdiep komen we in de polyvalente ruimte of derde slaapkamer. Gezien de oppervlakte van 21,50 m² is dit een extra troef!

In de kelderverdieping beschikt U op enkele stappen van de lift over een extra berging van 5,5 m².
Indien U wenst kan U tevens de ondergrondse staanplaats aankopen voor het bedrag van € 18.000,00. De inrit beschikt over een geautomatiseerde poort.

EXTERIEUR:
U beschikt over 2 terrassen zowel aan de voorgevel als achtergevel zodoende U op elk moment van de dag van de zon kan genieten.

PLUSPUNTEN:
* GUNSTIGE LIGGING | TOPLOCATIE
* RUIME BEWOONBARE OPPERVLAKTE
* CONFORME ELEKTRISCHE KEURING
* VERNIEUWDE HR KETEL OP GAS
* 3 SLAAPKAMERS | 2 TERRASSEN
* PRIVATE KELDERBERGING INBEGREPEN
* MOGELIJKHEID AANKOOP ONDERGRONDSE STAANPLAATS € 18.000,00


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer