U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Egem

Omschrijving

RECENT APPARTEMENT (2010) MET STAANPLAATS EN TERRAS

Dit INSTAPKLAAR appartement (BJ 2010) is gelegen op de GELIJKVLOERSE VERDIEPING in het kleinschalig wooncomplex "Residentie Annabel" te Pittem (Egem) met name in de Kolonel Naessensstraat 16 bus 0/2. U beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 89 m². Het appartement is gelegen vlakbij het dorp van Egem dichtbij bakker, slager en met een uitstekende verbinding naar Pittem - Zwevezele en Tielt.

PLUSPUNTEN;
* PERFECT INSTAPKLAAR
* ZEER INTERESSANTE INVESTERINGSEIGENDOM / STARTERSWONING
* TERRAS
* PRIVATE STAANPLAATS
* ENERGIEZUINIG => B-label
* ASBESTVRIJ
* CONFORME ELEKTRISCHE KEURING

INTERIEUR:
U komt de residentie binnen in de gemeenschappelijke inkomhal met lift en trappenhal.
Het appartement is gelegen op het gelijkvloers. U komt binnen via de hall met gastentoilet. Onmiddelijk hebt U de open ruime enlichtrijke leefruimte (35 m²) voorzien van een zit- en eethoek De open keuken is volledig ingericht met name kookplaat | dampkap | spoelbak | oven | frigo | vaatwasser. Aansluitend is er een volledig afgesloten terras (9 m²). Handig is de berging met aansluitend aan de keuken, dit voor wasmachine en droogkast.
Verder beschikt U over 2 slaapkamer (12 m² | 9 m²) en een ingerichte badkamer (dubbele lavabo met meubel | ligbad/douche).

EXTERIEUR:
Het appartement is voorzien van een privaat terras (9 m²). Er is tevens een PRIVATE STAANPLAATS INCLUSIEF, dit achter een geautomatiseerde poort.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer