U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8750 Zwevezele

Omschrijving

INSTAPKLARE NIEUWBOUW MET GARAGE EN TUIN!!!

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze nieuwbouw woning is gelegen nabij uitvalswegen naar Wingene en Brugge. Slechts op enkele minuten rijden van het centrum van Zwevezele en Lichtervelde. Alsook in de nabijheid van E403 Lichtervelde (Kortrijk -Brugge). Deze prachtige woning is onmiddellijk beschikbaar en is een topper van formaat!

INTERIEUR:
U komt binnen in de inkomhal met trappenhal. Aansluitend is er de lichtrijke leefruimte met open volledig ingerichte keuken, voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, dubbele spoelbak, combi-oven en koelkast (geen vriesvak). Via de keuken kan u de wasplaats betreden met aansluitingen voor de wasmachine en de droogkast. Tevens is er een apart toilet op het gelijkvloers. Via zowel de keuken als de leefruimte is er directe toegang naar de zongerichte tuin.

Het eerste verdiep telt drie slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer (bad - inloopdouche - dubbele lavabo's met meubel) en apart toilet. Via de vouwtrap is er toegang tot de volledig geïsoleerde zolder, zeer handig ter stockage.

De woning is volledig geschilderd. Alle lichtarmaturen zijn aanwezig in de woning.
Op het verdiep is er laminaat en centrale verwarming.

EXTERIEUR:
De zongerichte tuin is voorzien van een terras. Die is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. Er is een tuinpoortje die toegang verleent naar de garagebox. De tuin is volledig afgezet en kindvriendelijk! Tevens beschikt U over 1 garagebox en ernaast 1 autostaanplaats, alsook vooraan de woning is er 1 autostaanplaats.

Kortom wees er snel bij voor deze topper!

EPC: 55 kWh/m²

PLUSPUNTEN:
* ENERGIEZUINIG
* VOLLEDIG GESCHILDERD
* INSTAPKLAAR
* GEZELLIGE TUIN
* LICHTARMATUREN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer