U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8750 Zwevezele

Omschrijving

ALLEENSTAANDE WONING MET GROTE TUIN

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze vrijstaande woning is gelegen in Zwevezele. Ideaal voor huurders met groene vingers. De woning is onmiddellijk vrij!

U komt binnen via de inkomhal met trappenhal, die toegang tot het apart toilet. Verder komt u binnen in de lichtrijke leefruimte met houtkachel. De leefruimte geeft uit tot de veranda met zicht op de tuin. De veranda is voorzien van zonnewering! Via de leefruimte bereikt u de geïnstalleerde keuken oven | koelkast | vaatwasmachine | dubbele spoelbak | keramische kookplaat. Naast de keuken is er een koele berging. Vervolgens is er een wasplaats die toegang verleent tot de tuin en de garage. De inpandige garage heeft een automatische poort.

Via de vaste trap komt u op het verdiep terecht. Het verdiep omvat 4 slaapkamers en een badkamer met lavabomeubel, douche en ligbad. Via slaapkamer 2 kan u de berging betreden waar de verwarmingsketel staat. Tot slot heeft is er nog een geïsoleerde zolder.

De woning heeft zowel centrale verwarming als een open haard. Ook op de slaapkamers is er verwarming!

!!De tuin wordt nog aangelegd met gras en er komt een nieuwe haag! Praktisch is de handige tuinberging! Dit alles wordt voorzien klaar te zijn in september!!
De woning kan onmiddellijk bewoond worden.

EPC: 281 kWh/m²

PLUSPUNTEN:
* AANGELEGDE TUIN
* ROLLUIKEN
* GARAGE
* GROTE TUIN
* DUBBEL GLAS


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer