U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9800 Wontergem

Omschrijving

CHARMANTE GERENOVEERDE WONING MET TUIN EN GARAGE IN WONTERGEM

U kunt Uw bezoek inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze charmante instapklare woning met grote tuin en garage is gelegen in een rustige wijk in het hartje van Wontergem.
De woning werd deels gerenoveerd (nieuwe vloeren beneden en boven, keuken, badkamer, geschilderd, recente verwarmingsketel,...) en is beschikbaar vanaf 01/03/2022!

U betreedt de woning via de inkomhal die zowel toegang biedt tot de nachthall, keuken als de woonkamer. De woonkamer kan opgedeeld worden in een zit - en eetruimte en is voorzien van een sierschouw en gordijnen. Verder komen we tot de praktische keuken die beschikt over een oven | fornuis | dampkap | spoelbak en koelkast met diepvriesvak. Onder de trap is een aparte berging aanwezig. Aanpalend aan de keuken is er de gezellige veranda met schuifraam naar de tuin/terras. In de bijkeuken situeert zich het apart toilet en een luik naar een kleine zolder die kan dienen als extra stockageruimte.

Via een vaste trap komt U op het verdiep terecht. Het verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en één kleinere kamer die dienst kan doen als dressing/bureau of hobbyruimte. De vernieuwde en moderne badkamer omvat van een douche | lavabo in meubel en toilet. Zowel het gelijkvloers als het verdiep zijn uitgerust met rolluiken.

Via de vouwtrap kunt U de geïsoleerde zolder betreden.

Tot slot is er nog de grote tuin met terras en de ruime garage met automatische kantelpoort. Achteraan de garage is nog een aparte bergruimte.

EPC: 375 kWh/m²

PLUSPUNTEN:
* RUSTIGE LIGGING
* INSTAPKLAAR | DEELS GERENOVEERD
* REGENWATERPUT
* OVERAL ROLLUIKEN
* VOLDOENDE OPBERGRUIMTE ( 2 ZOLDERS EN 2 BERGINGEN)
* GARAGE


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer