U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8750 Wingene

Omschrijving

LANDELIJK GELEGEN WONING MET 3 SLPKS | TUIN EN GARAGE

U kunt Uw bezoek zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze alleenstaande woning met 3 slaapkamers en garage is te huur in het landelijke Wingene op een gunstige ligging nabij uitvalswegen Wingene - Ruiselede. De woning is beschikbaar 1/7/2024.

U komt de woning binnen via de inkomhall die toegang biedt tot de lichtrijke leef- en eetruimte. In de leefruimte is een volledig ingemaakte wandkast voorzien. Verder komen we tot de ingerichte keuken die voorzien is van een koelkast | oven | microgolfoven | kookplaat | dampkap | vaatwasmachine | dubbele spoelbak. Naast de keuken is er een praktisch wasplaats die toegang verleent tot de douchekamer met lavabomeubel en het toilet. Via de wasplaats kan u het bureau/ de hobbykamer betreden.

Verder is het gelijkvloers voorzien van een 3 slaapkamers, waarvan 1 met ingemaakte kast en een kelder. Via een vaste trap kan u het verdiep betreden voorzien van een zolderruimte en een tweede badkamer met ligbad en lavabomeubel.

Tot slot is er een garage met voldoende opbergruimte inbegrepen in de huurprijs.
Rondom de woning situeert zich de aangelegde tuin.

De verhuurders zal jaarlijks een afrekening opmaken voor het verbruik van water, elektriciteit en onderhoud tuin (enkel snoeien van hagen en buxussen). Maandelijks zal u hiervoor een provisie (voorschot) betalen.

De oprit moet altijd vrij blijven zodat het bedrijf doorgang heeft.

PLUSPUNTEN:
* INSTAPKLAAR
* GESCHILDERD
* LICHTARMATUREN
* GORDIJNEN
* ROLLUIKEN AANWEZIG
* GARAGE
* LANDELIJKE LIGGING


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer