U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8750 Wingene

Omschrijving

RUME RIJWONING MET DUBBELE GARAGE EN TUIN

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Ruime gezinswoning nieuw te huur in het hartje van Wingene. Ideaal gelegen in het centrum, dichtbij de school, het openbaar vervoer, de winkels,... De woning is beschikbaar vanaf 01/04/2023.

U komt binnen in de inkomhal met trappenhal. De inkom biedt toegang tot het apart toilet en de eerste badkamer met douche en lavabomeubel. Verder komt u terecht in de zeer ruimte leefruimte met zithoek en eetplaats. De leefruimte is voorzien van een gesloten houthaard. U kan de tuin betreden via een groot raampartij. Naast de leefruimte bevindt zich de gesloten keuken. De keuken werd volledig geïnstalleerd met een keramische kookplaat, vaatwasmachine, dampkap, oven en microgolfoven. Tevens werd de keuken voorzien van een koelcel, kan ook als berging gebruikt worden. Het gelijkvloers omvat nog een dubbele garage. Hier werd een een initiaal stofzuigsysteem geïnstalleerd.

Via de vaste trap komt U op het verdiep terecht. Dit verdiep omvat een ruime nachthal, 3 ruime slaapkamers, een extra toilet en een tweede badkamer. Deze badkamer omvat een ligbad, een douche en een dubbele lavabo met meubel. In slaapkamer 3 kan u via de vouwtrap de zodler betreden.

Via de keuken, de leefruimte en de garage kan u de tuin betreden. Die werd volledig aangelegd en voorzien van een speeltoren en een tuinhuis. Met de fiets kan u de eigendom langs achteren verlaten.

NOTA: de slaapkamers worden opnieuw geschilderd en er worden ZONNEPANELEN voorzien!!!!

PLUSPUNTEN:
* ZONNEPANELEN
* VERDIEP GESCHILDERD
* ROLLUIKEN
* LIGGING
* ZEER RUIM
* GROTE TUIN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer