U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8750 Wingene

Omschrijving

MODERNE ALLEENSTAANDE WONING AFGEWERKT MET HOOGWAARDIGE MATERIALEN

***HET BEZOEKMOMENT IS REEDS VOLZET***

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze volledig afgewerkte moderne woning met 3 slaapkamers en tuin is gelegen in de industriezone van Wingene nabij verbindingswegen. De woonst komt vrij 15/10/2022.

U komt de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet en handenwasser. Via de inkom kan u het bureel betreden die toegang verleent tot de leefruimte. Verder hebben we de lichtrijke leefruimte waar plaats is voor een zit- en eetkamer met zicht over de tuin. De woning werd voorzien van vloerverwarming. In de leefruimte is een haard met hout. Aansluitend is er de open ingerichte keuken voorzien van alle nodige apparaten (koelkast | kookplaat | dampkap | oven | vaatwasmachine | dubbele spoelbak). Via het schuifraam kan u het terras en de tuin betreden. Naast de keuken is er de wasplaats. Die verleent toegang tot de loods/opslagruimte (extra bij te huren).

Op het verdiep zijn er 2 volwaardige slaapkamers en de master bedroom. De master bedroom heeft toegang tot de dressing en de volledig ingerichte badkamer (dubbele lavabo's met meubel | toilet | ligbad | inloopdouche). Verder omvat het verdiep nog een bergruimte.

Buiten is er een omheinde tuin met een zonnig terras en vijver. Links van de woning is er een oprijlaan waar U toch zeker 2 wagens kan parkeren.

Achter de woning bevindt zich de loods/opslagplaats van de eigenaar. Hier kan U een deel van huren indien gewenst. De huurprijs voor de loods/opslagplaats bedraagt € 276/mnd.

KORTOM DEZE PAREL IS ZEKER EEN BEZOEKJE WAARD!!!!

*NOTA*
De woning werd volledig geschilderd. Alle lichtarmaturen en gordijnen blijven hangen.

PLUSPUNTEN:
* KWALITATIEVE AFWERKING
* VOLLEDIG GESCHILDERD
* LICHTARMATUREN AANWEZIG
* GORDIJNEN AANWEZIG
* AFGESLOTEN TUIN
* ENERGIEZUINIG


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer