U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8750 Wingene

Omschrijving

LANDELIJK GELEGEN WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GARAGE

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze vrijstaande woning is landelijk gelegen in het rustige Wingene. Alles is op het gelijkvloers! De woning is beschikbaar vanaf 1/5/2022.

U komt binnen via de inkomhal die toegang verleent tot de leefruimte en de eetplaats. Verder omvat de woning een gesloten keuken (vernieuwd) ingericht met toestellen vaatwasmachine | oven | kookplaat op gas | dampkap | dubbele spoelbak. Handig is de koele berging in de keuken en de achter inkom die toegang verleent tot de tuin. Vervolgens is er de badkamer ingericht met ligbad, vernieuwede douche en lavabomeubel. Apart toilet met handenwasser. De woning telt 3 slaapkamers. Via een vouwtrap kan U de geïsoleerde zolder bereiken.

De woning heeft een brede oprit waar plaats is voor enkele wagens. Er is een voortuin en een achtertuin met berging. Tot slot is nog een bijgebouw ingedeeld als garage en wasplaats.

**NOTA**
Er zijn nog enkele ramen voorzien van enkel glas. Het dubbel glas werd reeds besteld door de verhuurder en wordt geïnstalleerd in april/mei 2022.

EPC: 298kWh/m²

PLUSPUNTEN:
* ROLLUIKEN
* GARAGE
* TUIN
* LIGGING


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer