U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8700 Tielt

Omschrijving

GERENOVEERDE GEZINSWONING MET TUIN EN GARAGE IN RUSTIGE WOONWIJK TE TIELT

Uw bezoek kunt U inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze rustig gelegen woning met tuin en ruime garage is gelegen te Tielt. Dit op wandelafstand van bakker, slager, winkels, school, openbaar vervoer...Deze topper werd gerenoveerd (nieuwe keuken, badkamer, leidingen, geschilderd,....) en is onmiddellijk beschikbaar!!

U komt de woning binnen via de inkomhal met apart gastentoilet en vestiaireruimte. Aansluitend is er de ruime en lichtrijke leefruimte met gezellige gaskachel. Verder is er de open ingerichte keuken met ( keramische kookplaat | dampkap | spoelbak | frigo en oven) met toegang tot de praktische droge kelder. Zowel via de keuken als de leefruimte komt U terecht op het ruime terras met tuin.
Op het eerste verdiep zijn er 3 grote slaapkamers waarvan 2 voorzien zijn met ingemaakte kasten. Vervolgens is er de moderne badkamer (toilet | lavabo met meubel en inloopdouche). Tot slot is er nog een praktische wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Via de vouwtrap komt U tot de volledig geïsoleerde zolderverdieping.

De woning biedt een ruime achtertuin met vrijstaande garage (geautomatiseerde poort) en private parkeergelegenheid voor 3 wagens. In de straat is er ook mogelijkheid tot parkeren.

EPC: 268 kWh/m²

PLUSPUNTEN:
* RENOVATIE (KEUKEN, BADKAMER, GESCHILDERD,...)
* CENTRALE | RUSTIGE LIGGING
* ROLLUIKEN
* ZONNEPANELEN 12 STUKS | 3.600 Kw
* GARAGE
* ZOLDER & KELDER


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer