U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8700 Tielt

Omschrijving

VRIJSTAANDE GELIJKVLOERSE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN DUBBELE GARAGE

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze vrijstaande gelijkvloerse woning met bijgebouw/garage is praktisch gelegen nabij invalswegen te Tielt. De woning is beschikbaar vanaf 01/09/2022.

U komt binnen via de inkomhal met apart gastentoilet en vestiaire. Vervolgens komt U tot de gezellige leefruimte opgedeeld in zit-en eetgedeelte met aansluitend de veranda. Verder omvat de woning een gesloten keuken ingericht met toestellen vaatwasmachine | oven | kookplaat | dampkap | dubbele spoelbak en frigo. Aanpalend is de ruime berging/wasplaats met een deur naar buiten. Verder is er de badkamer met ligbad & douchescherm en een lavabomeubel. Er is ook een droge kelder die dienst kan doen als voorraadruimte. De woning telt 3 volwaardige slaapkamers. Via een vouwtrap kan U de geïsoleerde zolder bereiken.

De woning heeft een brede oprit waar plaats is voor enkele wagens. Rondom de woning is er de volledig omheinde tuin met achterliggend een terras waar U aangenaam kunt vertoeven. Tot slot is nog een recent bijgebouw dat is ingedeeld als garage met 2 automatische sectionaal poorten en tal van bergruimte (polyvalente ruimte).

**NOTA**
Er werd recent centrale verwarming op aardgas voorzien.

EPC: 520 kWh/m²

PLUSPUNTEN:
* ROLLUIKEN
* DUBBELE GARAGE MET EXTRA BIJGEBOUW
* CV OP AARDGAS
* TUIN
* PRAKTISCHE LIGGING


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer