U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8700 Tielt

Omschrijving

CHARMANTE GERENOVEERDE WONING MET 2 SLAAPKAMERS EN GARAGE IN TIELT

U kunt Uw bezoek inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze prachtig gerenoveerde halfopen woning met 2 slaapkamers, tuin en garage is terug te vinden op een boogscheut van het centrum van Tielt. Ideaal gelegen dichtbij openbaar vervoer, het station, scholen, winkels en zo veel meer!
Deze woning is onmiddellijk beschikbaar!

De eigendom omvat op het gelijkvloers een inkomhal met directe toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte met schuifraam naar het terras/tuin Aansluitend is de volledig geïnstalleerde open keuken voorzien van alle comfort (microgolfoven & oven | dubbele spoelbak | kookplaat | dampkap | voorzieningen vaatwasser). Via de achterdeur in de keuken komt men enerzijds via een pad terecht in de zongerichte, gezellige en kindvriendelijke tuin. Deze tuin is volledig aangelegd en voorzien van een terras en tuinhuis (verlichting en elektriciteit is aanwezig).
Anderzijds komt U terecht in de ruime garage ( +/- 25 m²) met tal van voorzieningen (geautomatiseerde poort, aansluitingen wasmachine & droogkast, uitgietbak,...). In de garage zit ook een vaste trap naar de polyvalente ruimte van maar liefst 24,73 m².
Verder is er op het gelijkvloers een kleine tussenberging en een moderne badkamer (lavabo in meubel afgewerkt met natuursteen | inloopdouche en toilet).

Via een vaste trap komt U terecht op het verdiep. Dit verdiep omvat een nachthall, 2 slaapkamers (één grote en één kleinere) en een apart toilet.

Verder is er ook nog de volledig geïsoleerde zolderverdieping bereikbaar met een vouwtrap.

Tot slot is er naast de garage één extra parkeerplaats voorzien. Daarnaast is er ook voldoende parkeermogelijkheid in de omgeving.

EPC: 189 kWh/m²

PLUSPUNTEN:
* INSTAPKLAAR - GERENOVEERD
* GARAGE ÉN PARKEERPLAATS
* GEÏSOLEERD - ENERGIEZUINIG - DUBBEL GLAS
* IDEAAL GELEGEN - OVERAL DICHTBIJ
* KINDVRIENDELIJKE EN AFGESLOTEN ZONGERICHTE TUIN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer