U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8700 Tielt

Omschrijving

ALLEENSTAANDE WONING AAN DE RAND VAN TIELT

VERHUURD: In afwachting van ondertekening van de Huurovereenkomst.

Alleenstaande woning gelegen aan de rand van Tielt. Geniet van rust en een vrij zicht in deze gelijkvloerse woning.
Alles in deze woning is gelegen op het gelijkvloers. Er is een vouwtrap aanwezig in de grote slaapkamer die U toegang biedt tot de geïsoleerde zolderruimte. Doch kan deze NIET benut worden als slaapkamer! De woning werd volledig geschilderd, voorzien van isolatie, voorzien van hoogrendementsglas en gordijnen!

U komt binnen in de inkomhal waar er ruimte is voor een vestiaire. De inkomhal biedt U toegang tot het gastentoilet, de woonkamer, de badkamer en de slaapkamers.
De ruime woonkamer is voorzien van een klassieke schouw (sierelement). Aansluitend is de gesloten keuken. Deze keuken werd volledig vernieuwd in December 2019. Aan de keuken is de wasplaats terug te vinden alsook een koele berging.
Verder bevindt zich op het gelijkvloers dus 3 slaapkamers, een veranda en de badkamer. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, een ligbad met doucheaansluiting en een lavabo met meubel.

Het exterieur van deze woning is voorzien van een losstaande garage met elektrische garagepoort, een voortuin, een achtertuin, een terras, een tuinhuis en een serre.

Er konden geen foto's genomen worden van de binnenzijde. Foto's zijn van vroeger. Een bezoek ter plaatse is dus de boodschap.

PLUSPUNTEN:
* HOOGRENDEMENTSGLAS
* ALLES OP HET GELIJKVLOERS
* NIEUWE KEUKEN
* VERNIEUWDE ELEKTRICITEIT IN DE KEUKEN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer