U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8490 Snellegem

Omschrijving

MODERN NIEUWBOUWPROJECT MET TUIN EN CARPORT

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

PRACHTIGE nieuwbouwwoningen gelegen in het hartje van Snellegem.
Ideaal gelegen, dichtbij het openbaar vervoer, scholen, winkels, autostrade én zo veel meer!

De nieuwbouwwoningen worden volledig afgewerkt en geschilderd. Ook worden ze voorzien van gordijnen. De tuinen worden dit jaar nog aangelegd (achteraan gras - voorkant siergrassen)

Deze woning is aan de buitenzijde voorzien van een oprit met CARPORT en fietsenberging. De voortuin wordt voorzien van beplanting. Het grasperk achteraan wordt volledig afgesloten. Tevens omvat de buitenzijde een terras.

Aan de binnenzijde is deze woning op het gelijkvloers voorzien van een inkomhall met gastentoilet, een open ruime leefruimte (zithoek en eethoek) met aansluitend de open volledig ingerichte keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, dubbele spoelbak, inductie kookplaat, dampkap, oven, combi-oven en vaatwasmachine. Aansluitend aan de keuken is de berging met voorziening voor de wasmachine en de droogkast. Langs hier kan u ook de woning verlaten/binnen komen.

Het verdiep telt een nachthall met apart toilet, 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer wordt voorzien van een dubbele lavabo en inloopdouche.

Via een tweede vaste trap komt men op het tweede verdiep. Dit verdiep omvat een 4de slaapkamer en een zolderruimte/berging/technische ruimte.

PLUSPUNTEN:
* HOOGWAARDIGE AFWERKING
* VOLLEDIG GESCHILDERD
* GORDIJNEN AANWEZIG
* ENERGIEZUINIG! ZONNEPANELEN!!
* CARPORT


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer