U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8755 Ruiselede

Omschrijving

LANDELIJK GELEGEN ALLEENSTAANDE WONING MET GARAGE EN LOODS IN RUISELEDE

U kunt Uw bezoek zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze landelijk gelegen woning met 3 slaapkamers en loods is gelegen in een oase van rust te Ruiselede. De woning is onmiddellijk beschikbaar.

U betreedt de woning via de inkomhall met toegang tot het gastentoilet en de lichtrijke woonkamer. De woonkamer is voorzien van een zithoek met een gezellige houtkachel. De geïnstalleerde keuken is voorzien van een inductiekookplaat, oven, dampkap, vaatwas, dubbele spoelbak en frigo. Aansluitend is de ruime kelder.

Verder is er op het gelijkvloers een eerste slaapkamer en gerenoveerde douchekamer met toegang tot de berg- en wasplaats.

Via de vaste trap komt u terecht op het verdiep. Her verdiep omvat 2 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad en toilet. Verder zijn er tal van zolderruimtes.

Rondom de eigendom is er de ruime tuin met in de achtertuin een gezellig terras met overkapping en op het domein zelf is er voldoende parkeermogelijkheid voorzien. De voor- en achtertuin zullen nog heraangelegd worden.

De kleine loods rechts van de woning zit inbegrepen in de huurprijs. De overige bijgebouwen/stallen behoren NIET tot de eigendom en zijn dus NIET toegankelijk.

PLUSPUNTEN:
* RUSTIG/LANDELIJK GELEGEN
* RUIME SLAAPKAMERS
* GESCHILDERD
* LOODS
* VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEIDEN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer