U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8755 Ruiselede

Omschrijving

TOPPER, RUIM, INSTAPKLAAR, GESCHILDERD, ROLLUIKEN, VERLICHTING AANWEZIG ALSOOK INBOUWKASTEN

Prachtige, ruime woning gelegen in het hartje van Ruiselede. Ideaal gelegen dichtbij buurtwinkels, school, openbaar vervoer, ... De woning werd gerenoveerd in 2001 en is voorzien van alle comfort, héél lichtrijk, inbouwkasten, airco en zo veel meer.

De woonst omvat een ruime inkomhall met toegang tot de leefruimte, de keuken, de kelder, het gastentoilet en het eerste verdiep.
De leefruimte is volledig geschilderd, voorzien van inbouwkasten, voorzien van gordijnen, een houtkachel, elektrische rolluiken, verlichting alsook toegang tot de gezellige koer.
Vervolgens komt men in de keuken terecht. Die omvat een keramische kookplaat, dampkamp, vaatwas, spoelbak, koelkast met diepvries en een oven. Via de keuken heb je een prachtig zicht op het terras (met zonneluifel) en de kindvriendelijke tuin.

Het eerste verdiep telt een nachthall, twee ruime slaapkamers en een badkamer. Badkamer bestaat uit bad - douche - dubbele lavabo en toilet. Één slaapkamer is voorzien van inbouwkasten.
Het tweede verdiep telt twee slaapkamers en een badkamer (douche - toilet - lavabo). Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten.

De buitenzijde van de woning bestaat uit een oprit, een garage en een gezellige afgesloten tuin. (De schommel blijft staan)

Tot slot werd de woning uitgerust met elektrische rolluiken, volledig geschilderd, gordijnen zijn aanwezig alsook alle verlichtingsarmaturen.

Kortom TOPPER! Wees er snel bij!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer