U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8740 Pittem

Omschrijving

GEZELLIGE INSTAPKLARE RIJWONING MET 3 SLPKS EN KOER

U kunt Uw bezoek zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze instapklare woning is gelegen in het centrum van Pittem. Vlot bereikbaar, gelegen dichtbij openbaar vervoer, school, bakker, etc. De woning komt vrij 01/05/2024.

De woning is voorzien van alle comfort en omvat een inkomhal met ingemaakte kasten en gastentoilet. Verder komt u terecht in de lichtrijke leefruimte met zit en eetplaats. De open keuken is volledig ingericht (oven | combi-microgolfoven | koelkast | dampkap | keramische kookplaat | vaatwasmachine | spoelbak). Naast de keuken bevindt zich de wasplaats. De buitenkant van de woonst omvat een gezellige koer (tafel en bank blijven staan). Tevens is er nog een handige bergruimte voorzien.

Via een vast trap komt u terecht op het verdiep. Het verdiep telt 3 slaapkamers met ingemaakte kasten. De badkamer is voorzien van meubel met dubbele lavabo, inloopdouche en toilet.

Kortom een ideale starterswoning die tot in de puntjes werd afgewerkt! Alles geschilderd. Overal inbouwspots en gordijnen aanwezig. Wees er snel bij!

PLUSPUNTEN:
* INSTAPKLAAR
* ENERGIEZUINIG
* GESCHILDERD
* GORDIJNEN
* INBOUWSPOTS
* INGEMAAKTE KASTEN
* LIGGING


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer