U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8740 Pittem

Omschrijving

RECENTE PERFECT INSTAPKLARE WONING MET LUXE AFWERKING IN HARTJE PITTEM

U kunt Uw bezoek zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze instapklare woning is gelegen in een rustige straat (Kapelleweg 16) op wandelafstand van het centrum te Pittem. De strakke architectuur en perfecte afwerking springen onmiddellijk in het oog. Dit alles nabij school, winkels, openbaar vervoer, ...De woning is vrij vanaf 1/05/2023 en omvat talloze ingemaakte kasten alsook verlichting en gordijnen.

We komen binnen in de inkomhal met een afzonderlijk gastentoilet en ingemaakte vestiairekast. Via deze inkom komen we binnen in de leefruimte (prachtig TV meubel met opbergkasten | 42 m²) met open volledig ingerichte keuken (combi-steamer | combi-oven | extra grote frigo | inductie kookplaat | vaatwasser | 1,5 spoelbak). U geniet van zowel zicht op de voor- en achtertuin met aangelegd terrassen zodoende U op elk moment van de dag kan genieten. Handig is tevens de koele berging (4 m² | volledig ingericht met rekken met diepvriezer). Op het gelijkvloers is er tevens nog een ingerichte bureauruimte (direct contact met de zithoek) alsook een wasruimte met opnieuw ingemaakte kasten.

Via een vaste open trap komt u op de nachthall met ingemaakte kastenwand en apart toilet. Op dit verdiep zijn er 3 slaapkamers (13,50 m² | 12 m² | 9,50 m²), waarvan 2 slaapkamers volledig ingericht met kastenwand/bureau... . U beschikt ook over een ingerichte badkamer (7,25 m²). De badkamer is voorzien van een ligbad, regendouche, lavabo met meubel en handdoekdroger.

De oprit is voorzien van een grindmat met kiezel met plaats voor 3 wagens (waaronder 1 carport). De tuin is onderhoudsvriendelijk en U geniet ook van een landelijk verzicht.
U beschikt tevens over twee tuinbergingen (vooraan 7,80 m² en achteraan 10 m² beide volledig geïsoleerd). .

PLUSPUNTEN:
* PERFECT INSTAPKLAAR | ENERGIEVRIENDELIJK
* LANDELIJKE EN RUSTIGE LIGGING
* TOEGANG ACHTEROM
* INCLUSIEF GORDIJNEN OP DE BOVENVERIDEPING EN VERLICHTING
* TALLOZE INGEMAAKTE KASTENWANDEN EN BERGINGEN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer