U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8740 Pittem

Omschrijving

RUIME RIJWONING MET TUIN EN GARAGE IN HARTJE PITTEM

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

NOTA: Het EPC dateert van voor de renovatiewerken (dubbel glas - dakisolatie)!!!

Ruime gezinswoning nieuw te huur in het hartje van Pittem. Ideaal gelegen in het centrum, dichtbij de school, het openbaar vervoer, de winkels,... De woning is onmiddellijk vrij.

U komt binnen in de inkomhal met trappenhal. De inkom biedt toegang tot de leefruimte en de keuken. Verder komt u terecht in de leefruimte met zithoek en eetplaats. U kan de tuin betreden via het schuifraam. Naast de leefruimte bevindt zich de gesloten keuken. De keuken omvat een kookplaat, oven en dubbele spoelbek. Het gelijkvloers omvat nog een inpandige garage die eveneens toegang verleent tot de tuin.

Via de vaste trap komt U op het verdiep terecht. Dit verdiep omvat een nachthal, 3 ruime slaapkamers, een bureau, 2 bergingen en een badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Via een tweede vaste trap kan u de zolder betreden, deze wordt niet mee verhuurd, daar de isolatie op de vloerplaat ligt. Tot slot is er nog een kelder aanwezig.

De buitenkant van de woning omvat een tuin met tuinhuis.

NOTA: De verhuurder voorziet nog dubbel glas aan de achterkant van de woning en de vloerplaat van de zolder wordt nog geïsoleerd. Reeds alles in in bestelling.

PLUSPUNTEN:
* LIGGING
* RUIM
* GARAGE
* TUIN
* ROLLUIKEN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer