U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8740 Pittem

Omschrijving

RUIME, CENTRAAL GELEGEN GEZINSWONING MET 3 SLPKS, GARAGE EN TUIN

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

RUIME, CENTRAAL GELEGEN GEZINSWONING MET 3 SLPKS, GARAGE EN TUIN

Deze ruime gezinswoning met praktijkruimte is gelegen in hartje Pittem op een boogscheut van de Markt. Dichtbij school, bakker, slager, openbaar vervoer, ....
De woning is beschikbaar vanaf 01/09/2022 en is ideaal voor huurders met een zelfstandige activiteit of als eengezinswoning.

U komt binnen via de inkomhal met toegang tot wachtruimte, praktijk-/kantoorruimte en de vaste trap naar de 1ste verdieping. Op het gelijkvloers bevindt zich verder het gastentoilet, garage met automatische poort en een wasplaats met toegang naar kelder en tuin.

In de hal 1ste verdieping bevindt zich een ingemaakte vestiaire kast.
Verder omvat het verdiep een lichtrijke leefruimte die vooraan uitgeeft op het balkon en achteraan op het terras. De open keuken kijkt uit op de tuin en is volledig ingericht (koelkast | oven en microgolf | inductie kookplaat | vaatwasser | spoelbak | dampkap). Naast de keuken bevindt zich een praktische berging.
Via een tweede vaste trap betreedt u het 2de verdiep. Dit verdiep omdat 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo met meubel, ligbad en een praktische ingemaakte kast.
Via een vouwtrap komt u op de geïsoleerde zolder terecht.

Het exterieur van de woning omvat een terras, tuin (gras is net gezaaid) en een recht van doorgang, ideale uitweg voor fietsen, tuingerief....

EPC: 165 Kwh/m²

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING
* ZONNEPANELEN
* TUIN MET UITWEG
* PRAKTIJK-/KANTOORRUIMTE
* GARAGE MET AUTOMATISCHE POORT
* REGENWATER 10.000L


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer