U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8740 Pittem

Omschrijving

GEZELLIGE INSTAPKLARE RIJWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TERRAS

Deze instapklare en gezellige woning is centraal gelegen in Pittem. Dit op wandelafstand van de basisschool, winkels, bakker, slager, ..... De woning komt vrij 1/2/2022.

U komt binnen via de ruime inkomhal met trappenhal. Deze biedt U toegang tot de GEZELLIGE leefruimte met open ingerichte keuken. De keuken omvat: koelkast | keramische kookplaat | oven | vaatwasser | microgolfoven. Naast de keuken is er de praktische berging met aansluiting voor een wasmachine. Via het schuifraam kan U het ZONGERICHT terras betreden met grote buitenberging. Verder omvat de eerste verdieping nog een gastentoilet.

Het tweede verdiep omvat 2 slaapkamers met ingemaakte kasten, badkamer met ligbad, lavabo met meubel en douche. Ook dit verdiep is voorzien van een apart toilet. Vervolgens is er op het derde verdiep nog een polyvalente ruimte die kan dienen als master bedroom. Tot slot kan U via een vouwtrap de zolder betreden.

De woning is uitgerust met gordijnen, lichtarmaturen en werd volledig geschilderd/behangen. Kortom een TOPPER van formaat! Ideaal voor starters!

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING
* INSTAPKLAAR
* GESCHILDERD
* LICHTARMATUREN AANWEZIG
* GORDIJNEN AANWEZIG
* ENERGIEZUINIG
* KELDERBERGING


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer