U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8740 Pittem

Omschrijving

RECENTE INSTAPKLARE WONING IN HARTJE PITTEM

Deze instapklare woning is gelegen in een rustige straat op centrale ligging in Pittem. Nabij school, winkels, openbaar vervoer, ...
De woning is vrij vanaf 1/12/2021.

We komen binnen in de inkomhal met een afzonderlijk gastentoilet. Via deze inkom komen we binnen in de leefruimte (42 m²) met open volledig ingerichte keuken met zicht op de tuin (voor en achter) met aangelegd terras. De keuken is ingericht met kookplaat | dampkap | oven | microgolfoven | dubbele spoelbak | vaatwasmachine en koelkast.
Op het gelijkvloers is er een ingerichte bureauruimte (direct contact met de zithoek) alsook 2 bergingen (wasruimte van 4 m² en een koele ingerichte berging van 3,50 m²).

Via een vaste trap komt u op het verdiep. Hier zijn er 3 slaapkamers (13,50 m² | 12 m² |6,50 m²), een ingerichte badkamer (7,25 m²). De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele lavabomeubel. Tevens is er een apart toilet.

De oprit is voorzien van een grindmat met kiezel. De tuin is onderhoudsvriendelijk en vooraan voorzien van een worteldoek met schors. De achtertuin is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk en tevens voorzien van een terras. Extra is er nog een carport alsook een tuinberging (7,80 m²).

EPC: 101 kWh/m²

PLUSPUNTEN:
* INSTAPKLAAR
* LIGGING
* KINDVRIENDELIJK
* TOEGANG ACHTEROM
* CARPORT


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer