U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8740 Pittem

Omschrijving

HOB MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN

PLAN UW BEZOEK ONLINE VIA ONZE WEBSITE: www.vastgoeddemeyer.be

Deze gezellige woning is gelegen in hartje Pittem. De woning is ideaal gelegen, rustig doch in het centrum en op wandelafstand van slagers, bakker, recreatiedomeinen...

Deze woning is onmiddellijk vrij!

U komt de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet. U beschikt over een ruime leefruimte die voorzien is van grote raampartijen die voor veel natuurlijk lichtinval zorgen en biedt directe toegang tot de veranda. De eigendom beschikt over een volledig ingerichte open keuken met toestellen (kookplaat | oven |dampkap | spoelbak | frigo | vaatwasser) met zit-en eetplaats. Aansluitend is er de inpandige garage met automatische poort. In de garage is er aansluiting voor wasmachine. Handig is ook de koele berging. Verder beschikt de woning over een veranda die toegang verleent naar de tuin.

Op het eerste verdiep is er een overloop die toegang biedt tot 3 slaapkamers. De badkamer omvat een lavabo met meubel, toilet, ligbad en douche (vernieuwd).

De woning beschikt over een oprit. De tuin is aangelegd en volledig omheind m.a.w. kindvriendelijk. Tot slot beschikt de tuin over een praktisch tuinhuis.

EPC: 300 kWh/m²

PLUSPUNTEN:
* UITERST RUSTIGE LIGGING
* DAK GEÏSOLEERD
* DUBBEL GLAS | ROLLUIKEN
* LAMELLEN - GORDIJNEN
* GARAGE


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer