U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8740 Pittem

Omschrijving

PRACHTIG GERENOVEERDE WONING MET TUIN EN 2 STAANPLAATSEN

EERSTE BEZOEKMOMENTEN VOLZET. GELIEVE PAS NA 27/8 TERUG CONTACT OP TE NEMEN AUB.

Deze gerenoveerde woning is gelegen op een boogschuit van de markt van Pittem. Dichtbij winkels, school, openbaar vervoer, Sportplein, .... De woning heeft een hoge afwerkingsgraad!

De woning is vrij vanaf 1/9/2020 en is volledig instapklaar!

U komt binnen via de inkomhal met trap richting de nachthal. Het gastentoilet, de kelder en de wasplaats hebben toegang tot deze inkomhal. Via een glazen deur betreedt u de lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken (oven, combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, vaatwasmachine, spoelbak). In de leefruimte is er vloerverwarming. Er zijn 2 schuiframen in de leefruimte die u toegang verlenen tot de zonnige tuin met tuinhuis (elektriciteit aanwezig).

Op de begane grond is er tevens de wasplaats/praktische berging, hier is aansluiting voor een wasmachine. Via een schuifdeur komt u terecht in de badkamer (inloopdouche met lavabo).

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een toilet met lavabo. De zolderruimte is gerenoveerd tot 4de slaapkamer.

Naast de woning zijn er 2 staanplaatsen, die worden afgesloten door 2 elektrische poorten. 1 auto kan ook onder de carport geplaatst worden, maakt een totaal van 3 plaatsen!

Het EPC dateert van voor de renovatie!!!

PLUSPUNTEN:
* VOLLEDIG GERENOVEERD
* TUIN
* 2 STAANPLAATSEN
* HOGE AFWERKINGSGRAAD
* DEELS VLOERVERWARMING



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer