U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8740 Pittem

Omschrijving

INSTAPKLARE GEZINSWONING OP WANDELAFSTAND VAN WINKELS - SCHOLEN - ETC

Klein en gezellige woning te huur in het hartje van Pittem. Ideaal gelegen dichtbij het openbaar vervoer, het centrum, de winkels, de scholen en zo veel meer! Ook voor de voordeur is er voldoende parkeermogelijkheden.

De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, de leefruimte (zithoek en eethoek) met gaskachel, de gesloten keuken en de badkamer. De keuken is voorzien van een spoelbak, keramische kookplaat, dampkap en koelkast. Aansluitend aan de keuken is de badkamer. De badkamer is voorzien van wasmachine - droogkast én vaatwas aansluiting, een toilet, een lavabo en een ligbad met doucheaansluiting.

Via een vaste trap komt men terecht op het eerste verdiep. Dit verdiep omvat twee slaapkamers. Via een tweede vaste trap komt men op de zolderruimte/derde slaapkamer. Ook hier is er een raam aanwezig zodoende alles verlucht kan worden. In de slaapkamers is er GEEN verwarming aanwezig!

Buiten is de woning voorzien van een terras/koer en een garage. Kortom wees er snel bij!
EPC 377,00 kWh/m².

PLUSPUNTEN:
* GESCHILDERD
* OVERAL DUBBELE BEGLAZING
* DAG EN NACHTTARIEF QUA ELEKTRICITEITSVERBRUIK
* INSTAPKLAAR


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer