U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8740 Pittem

Omschrijving

KARAKTERVOLLE ALLEENSTAANDE WONING NABIJ HET CENTRUM VAN PITTEM

VERHUURD - In afwachting van ondertekening van de huurovereenkomst.

Deze prachtige, charmevolle alleenstaande woning is gelegen aan de rand van hartje Pittem nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en zoveel meer! Deze woning wordt VOLLEDIG BEMEUBELD verhuurd!

Het gelijkvloers omvat een open, lichtrijke leefruimte dat volledig is uitgerust met een parket look vloer die zorgt voor een gezellige sfeer. Vervolgens is er ruimte voor een zithoek en een eethoek en is er ook een gashaard aanwezig!
Aansluitend aan de leefruimte is er de open, volledig ingerichte keuken, voorzien van alle comfort ( koelkast SMEG - kookplaat - dampkap - oven - dubbele spoelbak ). Tot slot omvat het gelijkvloers een gastentoilet alsook een berging/wasplaats.

Het eerste verdiep telt een nachthal, 2 ruime slaapkamers en de badkamer ( ligbad met douche aansluiting - lavabo met meubel en het toilet ) met aansluitend een extra bergruimte/zolderruimte.

Buiten kan U genieten van een zuidgerichte tuin die volledig is aangelegd met o.a. 2 ruime terrassen en het nodige groen! Verder omvat de eigendom een ruime tuinberging die naar believen kan worden ingericht.
Vooraan de woning geniet U ook van 2 private parkeerplaatsen.

PLUSPUNTEN:
- VOLLEDIG INSTAPKLAAR - GESCHILDERD
- ELEKTRICITEIT & SANITAIR VERNIEUWD (2009)
- GEÏSOLEERD - DUBBEL GLAS
- VOLLEDIG AFGESLOTEN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer