U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8740 Pittem

Omschrijving

INSTAPKLAAR, GOED ONDERHOUDEN, CENTRAAL GELEGEN WONING

VERHUURD - In afwachting van ondertekening van de huurovereenkomst.

Alleenstaande woning te huur in het hartje van Pittem. Voorzien van voldoende parkeergelegenheid voor de deur alsook een garage met automatische poort. De woning is pas vrij op 15/10/2019, werd volledig voorzien van dubbel glas en de zolder is reeds geïsoleerd.

Binnenin omvat de woonst een inkom met gastentoilet, een ruime leefruimte met plaats voor een zithoek en een eethoek. Vervolgens komt men terecht in de keuken. De keuken werd gerenoveerd in 2012 en omvat een spoelbak, vaatwas, inductie kookplaat, dampkap, oven, microgolf en koelkast.
Verder is er op het gelijkvloers een bijkeuken aanwezig waar ook de aansluiting aanwezig is voor de wasmachine en de droogkast, een kelder, een achteringang met zitruimte (veranda).
Via een vaste trap komt men terecht op het eerste verdiep voorzien van authentieke elementen. Dit verdiep omvat de nachthall, de badkamer ( toilet - douche - lavabo ), drie slaapkamers, één bureauruimte/dressing én één berging. Via een vouwtrap komt men terecht op de zolderruimte.

Buiten is de woonst voorzien van een terras met beplanting. Via deze weg heeft U ook toegang tot de garage.
( geen regenwater aanwezig in de woning )

PLUSPUNTEN:
* HANDMATIGE ROLLUIKEN
* BRANDER VOLLEDIG VERNIEUWD!!
* DUBBEL GLAS
* TERRAS/TUIN AANWEZIG
* RUIME KEUKEN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer