U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8780 Oostrozebeke

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING MET DUBBELE GARAGE EN 3 SLAAPKAMERS IN OOSTROZEBEKE

U kunt Uw afspraak inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze gezellige instapklare woning is gelegen op de Kalberg nabij het centrum, openbaar vervoer, winkels, scholen, ....De woning werd volledig geschilderd. Beschikbaar vanaf 01/09/2022.

U komt binnen via de inkomhal met trappenhal. Deze biedt u toegang tot de lichtrijke leefruimte. Via de leefruimte komt u terecht in de keuken. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat | dampkap | vaatwasmachine en microgolfoven. Aansluitend is er ook een droge kelder. Vervolgens is er een extra eetplaats voorzien naast de keuken die op zijn beurt toegang biedt tot het terras/koer.
Via de eetplaats komt u terecht in de wasplaats/berging. Hier bevindt zich het apart toilet en een douchekamer. In deze ruimte is er een aansluiting voor wasmachine en droogkast.
De garage is groot genoeg om 2 auto's te parkeren. De garage is voorzien van een automatische sectionaal poort met afstandsbediening.

Via een vaste trap komt u terecht op het verdiep. Dit verdiep omvat 3 slaapkamers (waarvan 2 grote en 1 kleinere) en een zolderluik met valtrap naar de geïsoleerde zolder. De badkamer is voorzien van ligbad, lavabomeubel en toilet.

Buiten is er een lange oprijlaan, dus veel parkeergelegenheid is voorzien! In de tuin is er ook een tuinhuis aanwezig.

EPC: 341 kWh/m².

PLUSPUNTEN:

* DUBBEL GLAS
* 3 SLAAPKAMERS
* TUIN
* GARAGE (VOOR 2 WAGENS)
* ENERGIEZUINIG


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer