U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8780 Oostrozebeke

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING MET APARTE GARAGE EN 3 SLAAPKAMERS

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze gezellige instapklare woning in doodlopende straat met veel parkeermogelijkheden is gelegen nabij openbaar vervoer, winkels, scholen, ....ONMIDDELIJK VRIJ!

U komt binnen via de inkomhal met trappenhal. Deze biedt u toegang tot de lichtrijke leefruimte. Via de leefruimte komt u terecht in de keuken. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, oven, dampkap en een dubbele spoelbak met daarnaast ook voldoende ruimte voor een tafel. Via de keuken is er toegang tot de tuin met terras. Er is ook een droge kelder.
Vervolgens komen we tot de inpandige garage die bedoeld is als wasplaats voorzien van ingemaakte kasten, douche, wastafel, apart toilet en aansluitingen voor de wasmachine en droogkast.

Met een vaste trap komt u terecht op het verdiep. Dit verdiep omvat 3 slaapkamers en toegang tot de geïsoleerde zolderkamer. De badkamer is voorzien van ligbad en lavabomeubel.

Langs beide kanten van de woning is een oprit voorzien en vooraan voldoende parkeergelegenheid! In de tuin is er een groot tuinhuis en een een garage voor extra stockage.

Deze woning is onmiddellijk vrij! Huur: € 725. EPC: 326 kWh/m².

PLUSPUNTEN:
* DUBBEL GLAS
* 3 SLAAPKAMERS
* TUIN
* GARAGE & TUINHUIS
* ENERGIEZUINIG
* REGENWATER


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer